Karina Skov Knudsen den 21-09-2018
    Kære forældre på Hans Rømer Skolen
    Det er på torsdag d 27/9 der er åbent hus på skolen kl 14 - 17.
    Invitation følger!
    I er velkomne til at tage familie, venner, naboer og andre med.
    Vi glæder os til  at se jer og vise vores skole frem.

• Jette Blem Ibsen den 03-09-2018

Børnegruppe efterår 2018

Statsforvaltningen Bornholm tilbyder børnegrupper med opstart primo/medio oktober 2018 for alle skilsmissebørn i alderen 9-12 år. Tilbuddet er gratis.

Formålet med børnegrupperne er at hjælpe og støtte skilsmissebørn, så de bliver bedre til at håndtere forældrenes skilsmisse.
    I grupperne har børnene mulighed for at tale med jævnaldrende børn og dele historier og erfaringer med hinanden. Der er også tid til hygge og afslappet samvær.

Man kan læse mere om børnegrupperne og hvordan man tilmelder sit barn på www.statsforvaltningen.dk under børnegrupper.

Gitte Mikkelsen

Statsforvaltningen
    Storetorv 10
    6200 Aabenraa
    www.statsforvaltningen.dk
    Send e-mails til Statsforvaltningen via din digitale postkasse på www.borger.dk

Jette Blem Ibsen den 15-08-2018

Kurser i fælles forældreansvar, udbudt af Center for Børn og Familie - se vedhæftede opslag.